Αχαΐα: Ανακάλυψε ότι ήταν τρίγαμη και είχε και δύο συζύγους Ινδούς

0
45

Σε μια απίστευτη κατάσταση βρέθηκε μια γυναίκα σε δήμο της Αχαϊας την ώρα που ήθελε να κινήσει την διαδικασία να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης
Όπως κατήγγειλε η Αργυρώ Κοττά μέσω του ΑΝΤ1  ήταν παντρεμένη και ταυτόχρονα στα χαρτιά φαινόταν παντρεμένη με άλλους δύο άνδρες, Ινδούς.
 Η γυναίκα λέει ότι ενώ στην οικογενειακή της κατάσταση φαινόταν παντρεμένη με τον σύζυγό της, ταυτόχρονα φαινόταν και με τους δύο Ινδούς.
 Μάλιστα, ο γάμος με τον έναν Ινδό είχε ακυρωθεί για να…κάνει το γάμο με τον δεύτερο Ινδό.
Σύμφωνα με την καταγγελία της, όταν βγήκε το διαζύγιο της και πήγε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αποκάλυψε ότι είχε… κάνει άλλους δύο γάμους, ο ένας εκ των οποίων είχε ακυρωθεί, υποχρεώνοντάς την μάλιστα σε μια δικαστική περιπέτεια, προκειμένου να ακυρωθεί ο γάμος και να τακτοποιηθεί η ζωή της.

Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο καταγγέλλει

Η ίδια, τονίζει ότι, αν δεν είχε πάει η ίδια για σύμφωνο συμβίωσης, δεν θα είχε μάθει ότι βρέθηκε τρίγαμη, αφού κανένας δεν την είχε ενημερώσει ή ειδοποιήσει σχετικά.

«Είχα κάνει έναν γάμο το 2008 και το διαζύγιό μου βγήκε πριν από 8-9 μήνες, αλλά μέσα στην οικογενειακή μου κατάσταση αναγραφόταν ο πρώην σύζυγός μου».

Και πρόσθεσε: «Απορώ πως προέκυψαν αυτοί οι δύο γάμοι με τους Ινδούς! Μάλιστα, ο δεύτερος μου γάμος με τον Ινδό ακυρώθηκε επειδή ήμουν παντρεμένη με τον πρώτο. Παρόλα αυτά δεν βρήκαν τον πρώτο μου θρησκευτικό γάμο. Με πάντρεψαν με τους Ινδούς όσο ήμουν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο μου σύζυγο».

Η καταγγέλουσα πλέον δίνει αγώνα για να ακυρωθούν οι γάμοι προκειμένου να προχωρήσει το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αλλά και για να αποκατασταθεί η υπόληψή της.

Πηγή: madata.gr