Αδιανόητη βία στην Κρήτη: Του έβγαλε το μάτι γιατί νόμιζε ότι τον στραβοκοίταξε

0
61

Ένα αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχτηκε στα Χανιά, όπου ένας 24χρονος ξερίζωσε το μάτι 47χρονου, θεωρώντας απλά και μόνο ότι… τον κοίταξε στραβά.
Μάχη για να σώσει την όρασή του δίνει ένας 47χρονος Κρητικός, θύμα μιας απίστευτης επίθεσης από νεαρό.

Ο 47χρονος από τα Χανιά είχε βγει με την παρέα του σε ένα καφενείο το βράδυ των Φώτων. Εκεί κάποιος προσφέρθηκε να τους κεράσει, η ώρα όμως ήταν περασμένη και ήθελαν να φύγουν.

Η επιμονή για το κέρασμα, προκάλεσε μια αθώα, συνηθισμένη διαφορά, που δεν θα είχε συνέχεια, αν δεν περνούσε από το σημείο μια άλλη παρέα με διάθεση για καυγά.

«Εκείνο το βραδυ προσπάθησα να αποτρέψω τον τσακωμό και δέχτηκα μία επίθεση από πίσω, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ και να χάσω τελείως το μάτι μου. Δεν μου επιτέθηκε με μαχαίρι, μου κάρφωσε τα δάχτυλα στα μάτια. Δεν έγινε μία φορά, αλλά τρεις στο ίδιο μάτι με αποτέλεσμα να το χάσω», δήλωσε το θύμα της επίθεσης στο MEGA.

Ο 24χρονος δράστης, στόχευσε με τα δάκτυλά του τα μάτια του θύματος θέλοντας, όπως λέει ο 47χρονος να του προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Η βλάβη που προκάλεσε στο μάτι του 47χρονου σύμφωνα με τους γιατρούς είναι μη αναστρέψιμη. Μετά από αρκετές προσπάθειες και σχεδόν έναν μήνα αργότερα, το θύμα της ανεξήγητης επίθεσης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

«Το μάτι έχει χαθεί και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, κινδυνεύω να χάσω και το άλλο μάτι», είπε.

Πηγή: madata.gr