Αδιανόητο επεισόδιο στην Πιερία: Θεματοφύλακες πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή σχολείου

0
52

Η Συνταγματική Αστυνομία έκανε και πάλι την εμφάνιση της αυτή τη φορά στο Αιγίνιο Πιερίας. Σύμφωνα με το GRTimes, πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα περίπου 10 ατόμων περίμενε τον διευθυντή του σχολείου στις 7:30 το πρωί, τον κυνήγησε, τον απήγαγε και τον υποχρέωσε να μπει σε αυτοκίνητο.

Με αυτό τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του διευθυντή του φώναζαν ότι βασανίζει τα παιδιά.

Την ώρα εκείνη έφταναν στο σχολείο οι εκπαιδευτικοί που είδαν τι συνέβη και κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τη δεκαμελή ομάδα και την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης.

 
Σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής η ομάδα των ατόμων αντιδρά στα μέτρα στα σχολεία και στη χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείο με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας. Είναι καλά στην υγεία του.  
Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιόφωνο «status» ο δήμαρχος.

 
Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Πηγή: madata.gr