Αυστραλία: 41χρονος Έλληνας πήγε για διακοπές και αυτοκτόνησε

0
71

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 41χρονος Έλληνας που είχε πάει για διακοπές στην Αυστραλία. Σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος», ο 41χρονος έφτασε στη Μελβούρνη τον Ιούλιο και σύμφωνα με όσα έλεγε στους δικούς του, αλλά και όπως ανέφερε σε αναρτήσεις του στα social media, περνούσε «υπέροχα».

Επρόκειτο να γυρίσει στην Ελλάδα στις 15 Σεπτεμβρίου, όμως πλέον η οικογένειά του περιμένει τη σορό του για να τον ενταφιάσει.

«Μας είναι ακόμα αδύνατο να αποδεχθούμε πως δεν είναι ζωντανός. Τον περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει στην Ελλάδα και να μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από το ταξίδι αυτό στη μακρινή Αυστραλία. Τώρα περιμένουμε να μας στείλουν τη σορό του για να τον ενταφιάσουμε» συγκλονίζει μιλώντας στην εφημερίδα η αδελφή του 41χρονου.

Τα δύο αδέρφια πριν μερικά χρόνια είχαν χάσει και τον πατέρα τους.

«Ενημερωθήκαμε από ιατροδικαστή της Μελβούρνης ότι ο αδελφό μου έβαλε τέλος στη ζωή του. Τα αίτια δεν τα γνωρίζουμε. Μας είπαν ότι έκαναν εξονυχιστική έρευνα» πρόσθεσε η αδερφή του.
Το Ελληνικό Προξενείο της Μελβούρνης έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μεταφερθεί η σορός στην Ελλάδα. «Ελπίζουμε αυτό να γίνει σύντομα» είπε η τραγική αδερφή.

Πηγή: madata.gr