Αυτοκτονία γυμναστή: Την εκβίαζε και την απειλούσε λέει ο δικηγόρος της γυναίκας που κατονομάζει στο mail

0
80

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που έχει προκαλέσει σοκ.

Σύμφωνα με άρθρο στο newsit.gr ο δικηγόρος της γυναίκας που κατονόμασε ο γυμναστής στο email με τους 24 παραλήπτες μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο κ. Κώστας Κολτσής σημείωσε ότι η εντολέας του κατέθεσε υπόμνημα στην εισαγγελία, στο οποίο διαλαμβάνεται η θέση της επί του περιστατικού και του σημειώματος του 50χρονου αυτόχειρα. «Όπως προκύπτει από το υλικό που έχω στη διάθεσή μου, η εντολέας μου χώρισε από τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν.

Ο αυτόχειρας επικαλούμενος προβλήματα, στενοχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει σπίτι. Εκείνη αρνείτο καθώς χώρισαν λόγω του χαρακτήρα του. Ανυπόστατο και ανήκουστο το θέμα των 400.000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός πριν την αυτοκτονία, εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει».

Να σημειωθεί ότι ένας από τους παραλήπτες των mail του 50χρονου γυμναστή που έδωσε τέλος στη ζωή του. «Η εταιρία μας έλαβε το mail από τον 50χρονο το οποίο θεωρήσαμε spam. Δεν το ανοίξαμε αμέσως και καλέσαμε τους τεχνικούς μας ώστε να το ανοίξουν διότι υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο στο μήνυμα. Με τον γυμναστή συναντηθήκαμε μόνο μια φορά κοινωνικά. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο προσωπικά».

Φωτιά στην Τανάγρα – Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις Χαλκιδική: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του βοσκού για τον βιασμό της 22χρονης Καβάλα: Βίντεο ντοκουμέντα από το δυστύχημα στη Γαληψό Κρήτη: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές των παιδιών για τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών που καταγγέλλουν για ασελγείς πράξεις

Πηγή: madata.gr