Αυτόπτης μάρτυρας: Άδικα όσα ακούστηκαν για πάρτι στο ΑΧΕΠΑ

0
40

Τη δική της θέση αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο ΑΧΕΠΑ την Τσικνοπέμπτη με το φερόμενο “κορωνοπάρτι” δίνει η Μαρία Σταυρίδου, η οποία εκείνη την ημέρα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, η ίδια ανέφερε τα όσα είδε από το παράθυρο του δωματίου στο οποίο και νοσηλευόταν: «Όταν άκουσα στην αρχή ομιλίες και κόσμο, επειδή ήμουν ήδη σχεδόν πέντε μέρες μέσα, σηκώθηκα για να δω κόσμο, ήταν αυτό που μου έλειπε. Είδα αρχικά 3-4 άτομα να ανεβαίνουν στην ταράτσα, είχαν βγάλει κάποια τάπερ, μετά έγιναν 5-6 τα άτομα. Πάνω λοιπόν, άρχισα να σκέφτομαι ότι άμα μαζεύονται αυτοί και κάνουν πάρτι» σημείωσε, ενώ εξήγησε πως τελικά ανέβηκαν γύρω στα 11-12 άτομα είχαν τάπερ με διάφορα φαγητά, έφαγαν, συζήτησαν και έφυγαν».

Όπως θα πει κατά την διάρκεια που ήταν συγκεντρωμένα τα άτομα στην ταράτσα του νοσοκομείου δεν υπήρξε συνωστισμός, ούτε υπήρξε μουσική. «Ενοχλήθηκα όταν άκουσα για πάρτι, γιατί είναι πολύ άδικο και είναι άδικο για τους γιατρούς που κάνουν τόσο αγώνα» πρόσθεσε.

Ο λόγος που μιλάει τώρα θα πει είναι γιατί είναι άδικο για τους γιατρούς αυτό που γίνεται, ενώ από την πλευρά του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή για έρευνα για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων.

«Ήταν μπροστά στα μάτια μου αυτό που συνέβη, δεν ήταν πάρτι» εξήγησε μιλώντας στο LIVE NEWS, τονίζοντας ότι οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες, τις οποίες κατέβαζαν για να φάνε ή να πιουν.

Πηγή: madata.gr