Αυτός είναι πελάτης! Άφησε φιλοδώρημα 400 φορές μεγαλύτερο από τον λογαριασμό!

0
32

Το μεγαλύτερο φιλοδώρημα της ζωής τους πήραν στις 12 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του εστιατορίου “Stumble Inn Bar and Grill” στο New Hampshire των ΗΠΑ.

Ένας πελάτης παρήγγειλε δύο χοτ ντογκ, πατάτες τηγανητές και μερικά ποτά, αξίας 37,93 δολαρίων. Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, Θέλησε να αφήσει για φιλοδώρημα κάτι παραπάνω από το 10% που υποχρεούται από τον νόμο. Κι όταν λέμε κάτι παραπάνω, εννοούμε πολύ παραπάνω… αφού άφησε επιπλέον 16.000 δολάρια!

Την αποκάλυψη έκανε στο τοπικό δίκτυο WMUR o ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Mike Zarella. «Μην τα ξοδέψετε όλα με τη μία», είπε ο πελάτης, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, στη σοκαρισμένη σερβιτόρα, σύμφωνα πάντα με τον Zarella. «Ήταν αυτό το σχόλιο που την έκανε να γυρίσει τον λογαριασμό και να δει. Είπε “Ω, Θεέ μου, είστε σοβαρός;’”».

Ο Zarella πήγε αμέσως και τον βρήκε, πιστεύοντας πως είχε κάνει λάθος με το φιλοδώρημα Ο πελάτης τον καθησύχασε όμως πως τόσα ήθελε να αφήσει. «Είπε απλώς ότι το άξιζαν, δουλεύουν πολύ σκληρά», κατέληξε ο Zarella αναφερόμενος στους υπαλλήλους του.

Όπως δήλωσε στο Fox News, το ποσό μοιράστηκε εξίσου σε όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης…

Πηγή: madata.gr