Άγιος Παντελεήμονας: Σπίτι κολαστήριο για τρία παιδάκια – Τα παιδιά έβγαζαν κατσαρίδες από το στόμα

0
55

Δαγκώματα από ποντίκια και έντομα σε όλο τους το σώμα είχαν τρία παιδάκια που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι εικόνες ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία από το σπίτι κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα όπου έμεναν τα τρία παιδάκια με την μητέρα και τον σύντροφό της. Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας των παιδιών τον οποίο είχε διώξει από το σπίτι η μητέρα περιγράφει στην κάμερα πως είδε τα παιδιά του ξαπλωμένα να βγάζουν κατσαρίδες από το στόμα. Ένοικος της πολυκατοικίας αποκαλύπτει ότι είχε δει τα παιδάκια να επαιτούν.
Οι εικόνες σοκάρουν… κατσαρίδες περπατούν στους τοίχους, στα ντουλάπια …. στους διαδρόμους της πολυκατοικίας . Αυτο είναι το σπίτι – κολαστήριο, στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου έμεναν τα 3 παιδάκια, μόλις δυο, τριών και επτά ετών….

Σπίτι κολαστήριο
Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας τον παιδιών περιγράφει την εικόνα που αντίκρυσε στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν η πρώην σύζυγός του, τα παιδιά τους και ο νυν σύντροφος της 30χρονης μητέρας.

«Ανοιγώ την πόρτα και βλέπω τα παιδιά ξαπλωμένα ειχε ενώσει 2 μονά κρεβάτια ,να βγάζουν κατσαρίδες απο το στόμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, οι τοίχοι τα κρεβάτια τα πάντα και να μένουν μέσα τα μωρά. Λιποθύμησα και με πήρανε σηκωτό» δήλωσε ο πατέρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει,τα παιδιά έχουν πληγές στα ποδιά τους απο τσιμπήματα των εντόμων…. Ποντίκια έτρεχαν μες στο σπίτι.

«Σε άθλια κατάσταση τα είχαν φάει στα ποδαρακια τους τα έντομα» αναφέρει ο πατέρας.

Ο πατέρας είναι ναυτικός, έλειπε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Από πέρυσι η πρώην σύζυγος του απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά. Ο πατέρας ωστόσο κινητοποιήθηκε προχωρώντας σε καταγγελία.

«Ήθελα να μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου. Είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα θα με σκότωνε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος» λέει χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της φρίκης
Απρόσιτη και επιθετική χαρακτηρίζουν οι γείτονες την 30χρονη μητέρα.

«Η κυρία αυτή πήγαινε τα παιδιά στο Μοναστηράκι αν δεν κάνω λάθος και τα παιδιά ήταν σε επαιτεία, ζητιάνευαν» αποκαλύπτει ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο «Χαμόγελο του παιδιού» φαίνεται πως είχε γίνει καταγγελία από τον Φεβρουάριο. Ειδοποιήθηκε εισαγγελέας… Η πρόνοια του δήμου επισκέφθηκε το σπίτι αλλά δεν ήταν κανείς εκεί…

Τελικά, ύστερα από νέα καταγγελία του πατέρα και την κινητοποίηση και δύο γειτόνων η μητέρα των παιδιών και ο 54χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν. Τα 3 ανήλικα παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων. Στο πλευρό τους το «Χαμόγελο του Παιδιού» που περιμένει το πράσινο φως από την εισαγγελία για να τα φιλοξενήσει στις δομές του.

megatv

Πηγή: madata.gr