Άγιος Σώστης: Καρέ – καρέ η στιγμή του άγριου φονικού – Πέσαμε κάτω με τα παιδιά

0
65

Θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη του δράστη που το απόγευμα της Δευτέρας δολοφόνησε έναν άνθρωπο στον Άγιο Σώστη και τραυματίσε άλλους τρεις.

Οι αρχές είναι στα ίχνη του και έχουν κλειδώσει την ταυτοποίησή του, τόσο από τις κάμερες όσο και από το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος έφτασε με ασημί Ι.Χ στην πλατεία που είχε κόσμο και μικρά παιδιά, και δολοφόνησε έναν άνδρα τραυματίζοντας σοβαρά τους δύο γιους του, και πιο ελαφρά την σερβιτόρα καφετέριας.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσως ήταν εκεί, κάνοντας λόγο για σκηνές απόλυτου τρόμου.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας περιγράφει καρέ – καρέ τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησε. Όπως περιγράφει ο δολοφόνος έδρασε με ομάδα ατόμων, αλλά ήταν αυτός που έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε.

Στο newsit μιλούν επίσης και κάτοικοι της περιοχής, που είδαν με τα μάτια τους το άγριο φονικό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δράστης και θύματα ίσως να είχαν διαφορές που σχετίζονται με παράνομες δραστηριότητες.

Καρέ – καρέ η άγρια δολοφονία όπως την περιέγραψε ο καταστηματάρχης

Ο ιδιοκτήτης της κεφετέριας, δήλωσε πως γύρω στις 18:30 είδε δύο άτομα να τρέχουν και να μπαίνουν στο μαγαζί να προστατευτούν καθώς το είδαν ανοιχτό. Τα άτομα αυτά τα γνώριζε από τη γειτονιά.

Δεν είπαν κουβέντα σε κανέναν και προσπάθησαν να κρυφτούν. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μπήκε μια ομάδα με 4-5 άτομα και άρχισε να πέφτει ξύλο, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη και τη σερβιτόρα άναυδους.

Όπως είπε προσπάθησαν να τους χωρίσουν, και κάπου εκεί είδε τον δράστη να βγάζει ένα όπλο και να χτυπάει κεφάλια με τη λαβή του. Κάπου εκεί τέλειωσε η συμπλοκή μέσα στο μαγαζί.

Εκείνη την ώρα η δεύτερη ομάδα αποχώρησε, ενώ τα 2 παιδιά σηκώθηκαν ζαλισμένοι. Τότε ο δράστης που είχε βγει από το μαγαζί άρχισε να τους πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τα δύο άτομα αλλά και την κοπέλα.

Βγαίνοντας ο ίδιος έξω στην συνέχεια είδε τον πατέρα των παιδιών βαριά χτυπημένο.

«Πήραμε τα παιδιά και πέσαμε στο πάτωμα»

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο newsit.gr κάνουν λόγο για σκηνές απόλυτου τρόμου, κόσμο να πέφτει κάτω με τα παιδιά του στα χέρια για να προφυλαχτεί.

«Έτρεξα πήρα τα παιδιά μου και τα έριξα στα πατώματα από το φόβο. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν πυροτεχνήματα» δηλώνει γυναίκα που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το σημείο του εγκλήματος.

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής λέει πως το ένα θύμα, ο γιος του νεκρού άνδρα, είχε καλέσει τον πατέρα του στο τηλέφωνο λέγοντάς του πως ο δράστης τους καταδιώκει.

Έφτασε στο κατάστημα που γιοι και δράστης είχαν μπει μέσα, και δέχτηκε τουλάχιστον πέντε σφαίρες, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Στη συνέχεια ο 54χρονος συνέχισε να πυροβολεί για να σκοτώσει και τους άλλους δύο, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε και μια υπάλληλος, ευτυχώς πιο ελαφρά.

Αμέσως μετά έφυγε από το καφενείο, και μπήκε στο αυτοκίνητο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κατευθύνθηκε προς τα Πετράλωνα.

newsit

Πηγή: madata.gr