Αγωγή από τους Ράδιο Αρβύλα εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

0
79

Στην αντεπίθεση περνούν οι πρώην πλέον συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Ράδιο  Αρβύλα, καθώς ετοιμάζουν αγωγή – καταπέλτη κατά του πρώην συνεργάτη τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ANT1, o Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, αφού εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στο θύμα του κ. Παναγιωτόπουλου, κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Είναι σαφές ότι η ζημιά που έχουν υποστεί οι Ράδιο Αρβύλα τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και σε επίπεδο εκπομπής είναι τεράστια. Θεωρείται δεδομένο ότι η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, καθώς οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης είναι θιγμένοι τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα, μετά τον σάλο

Στο μεταξύ, στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εξαιτίας της δημοσίευσης προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του, δίχως την συγκατάθεση της, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού.

Στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε την πρώτη του αντίδραση.

Την πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή δηλαδή, μετά τον σάλο που ξέσπασε στην κοινωνία και την απομάκρυνση του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Η κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha συνέλαβε τον γνωστό παρουσιαστή έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και εκείνος αποκρίθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, λιτά «ουδέν σχόλιο»!

Λίγες ώρες αργότερα, σήμερα Πέμπτη, η κάμερα του Tlive συνάντησε και πάλι τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έξω από το σπίτι του δίχως να πει καμία κουβέντα.

Πηγή: madata.gr