Άγρια επίθεση σε γυναίκα στη Νίκαια: Τον κυνήγησε περαστικός και συνελήφθη

0
39

Έναν εφιάλτη έζησε μια 63χρονη γυναίκα από την Αλβανία, το περασμένο Σάββατο όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας, στις 12:00 στην Πέτρου Ράλλη κοντά στην πλατεία Δαβάκη στη Νίκαια.
 
Δράστης της άγριας επίθεσης στη Νίκαια είναι ένας 20χρονος ο οποίος την πλησίασε με το πρόσχημα ότι γνωρίζονται, την αγκάλιασε, ενώ στη συνέχεια την έριξε στο πεζοδρόμια.

Η 63χρονη γυναίκα χτύπησε το κεφάλι της με τον δράστη να την χτυπά με μπουνιές στο πρόσωπο, της έσκισε την μπλούζα και της τραβούσε τα μαλλιά από τα οποία της έβγαλε ολόκληρη τούφα.

Η γυναίκα στάθηκε αδύνατον να αντιδράσει, με αποτέλεσμα εκείνος να της αρπάξει ένα χρυσό μενταγιόν με την αλυσίδα του και μια βέρα χρυσή που είχε περασμένη σε αυτό καθώς και ένα χρυσό δαχτυλίδι που φορούσε.

 Αμέσως, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή προς την περιοχή των Καμινίων από την 25η Μαρτίου.

Ωστόσο, δεν στάθηκε τυχερός, καθώς μάρτυρας της άγριας επίθεσης τον ακολούθησε και ταυτόχρονα ενημέρωσε την άμεση δράση για το σημείο που βρίσκονταν.

 Λίγη ώρα αργότερα στις 12:40 αστυνομικοί της ομάδας Δίας τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δράστης κράτησε αρνητική στάση στους αστυνομικούς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να του πάρουν δαχτυλικά και παλαμικά αποτυπώματα λόγω τραυματισμού που και ο ίδιος είχε υποστεί.

Στην κατοχή του μάλιστα βρέθηκε σκισμένη η μπλούζα του θύματος καθώς και μια ακόμα άσπρη μπλούζα με αίματα (δικά του) στην οποία είχε τυλιγμένη την τούφα από τα μαλλιά της 63χρονης γυναίκας.

ieidiseis

Πηγή: madata.gr