Αγρίνιο: Ακριβός ο καφές για ανεμβολίαστο ιερέα και καφενείο

0
79

Ο έλεγχος της αστυνομίας σε καφετέρια της περιοχής του Αγρινίου «τσίμπησε» ανεμβολίαστο παπά.
Συγκεκριμένα, ιερέας από την περιοχή του Αγρινίου, παρά το ότι ήταν ανεμβολίαστος, επισκέφτηκε μετά τη Λειτουργία της Κυριακής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε χωριό σε κοντινή απόσταση από την πόλη.

Ωστόσο, καταστηματάρχης και παπάς ατύχησαν, καθώς στο μαγαζί εμφανίστηκαν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας που δεν τους χαρίστηκαν.

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ στον ιερέα πρόστιμο 300 ευρώ.

Ο έλεγχος της αστυνομίας σε καφετέρια της περιοχής του Αγρινίου «τσίμπησε» ανεμβολίαστο παπά. Συγκεκριμένα, ιερέας από την περιοχή του Αγρινίου, παρά το ότι ήταν ανεμβολίαστος, επισκέφτηκε μετά τη Λειτουργία της Κυριακής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε χωριό σε κοντινή απόσταση από την πόλη. Ωστόσο, καταστηματάρχης και παπάς ατύχησαν, καθώς στο μαγαζί εμφανίστηκαν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας που δεν τους χαρίστηκαν. Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, ενώ στον ιερέα πρόστιμο 300 ευρώ.

Πηγή: madata.gr