Άγριος τσακωμός Ρούλας – Μάνου: Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά

0
61

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο της Πάτρας, παρουσία θεσμικών παραγόντων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας της ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες.

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα παιδιά από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Οι υποψίες των γιατρών
Οι γιατροί στο Καραμανδάνειο και το Ρίο ήταν υποψιασμένοι για τα όσα ανεξήγητα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η Ρούλα. Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία.

Το πρωί ο ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, ξεκαθάρισε πως έχει αποκλειστεί ο θάνατος από φυσικά αίτια και στις δύο περιπτώσεις των παιδιών από την Πάτρα.

Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδαν χειρόγραφα σημειώματα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τα οποία φαίνεται ότι προσπάθησε να παραπλανήσει τους γιατρούς για την αιτία θανάτου των παιδιών της.

Πηγή: madata.gr