Αιγάλεω: Σεσημασμένος για κατοχή ναρκωτικών ο οδηγός που εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο

0
145

Πανικός προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής  (13/5) στο γνωστό εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω μετά την πρόσκρουση αυτοκινήτου σε τζαμαρία του κτιρίου, σύμφωνα με το enikos.gr

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και η Αστυνομία αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο συμβάν ως τροχαίο αφού ο άνθρωπος που το προκάλεσε φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.  Ωστόσο, μένει να διευκρινιστεί αν έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.  Αυτή την ώρα βρίσκεται σε ψυχιατρική μονάδα και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του MEGA, ο άνδρας είναι σεσημασμένος για κατοχή ναρκωτικών. Είναι κάτοικος Καματερού και πατέρας δύο παιδιών. Τα πρώτα λόγια του σοκάρουν, καθώς  υποστήριξε πως είναι… “απεσταλμένος του Θεού”. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου γίνονται θυσίες στον Σατανά. “Σκοτώνονται κορίτσια, θυσιάζονται για τον Σατανά. Ο Θεός μου είπε να παρέμβω για να τα γλυτώσω”.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ήταν νοικιασμένο. Μέσα, δεν εντοπίστηκε όπλο και το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια χάπια, πιθανότατα ψυχοφάρμακα.

Ο άνδρας μπήκε από το πλαϊνό πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου, χτύπησε σε κάτι κολωνάκια, έριξε ένα κιόσκι και κατέληξε κάτω από σκάλες. Μετά άρχισε να περιπλανιέται στο κτίριο και να τρέχει στους ορόφους, ενώ πήγε να μπει σε ένα βανάκι που βρήκε μπροστά του για να διαφύγει. Εν τω μεταξύ όμως, είχε σπεύσει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, άνδρες της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό.

Καταδίωκε γυναίκα;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την παρενοχλούσε από τη Θηβών, χτυπώντας με το αυτοκίνητο που οδηγούσε το δικό της για αρκετά μεγάλη απόσταση.  Η γυναίκα έντρομη βγήκε στη Λεωφόρου Κηφισού για να τον αποφύγει. Βλέποντας το εμπορικό κέντρο, που βρίσκεται δίπλα σε μεγάλη αλυσίδα επίπλων, θεώρησε ότι θα είναι ασφαλής εκεί. Έτσι, έστριψε στο γκαράζ του εμπορικού κέντρου και στη συνέχεια μπήκε πεζή στο πρώτο κατάστημα που βρήκε μπροστά της. Εκείνος την ακολούθησε με το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να την χτυπήσει.  Στην προσπάθεια του αυτή, χτύπησε σε κολωνάκια και έριξε ένα κιόσκι.  Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας που ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. Το εμπορικό κέντρο και το κατάστημα επίπλων εκκενώθηκαν, ενώ στο σημείο, εκτός από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, πήγαν και εκπαιδευμένοι σκύλοι που ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο.

Τον τρόμο έζησαν εργαζόμενοι και πελάτες του εμπορικού κέντρου. Δείτε πώς περιγράφουν όσα έζησαν αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: madata.gr