Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου. H δική της εκδοχή

0
90

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου τουλάχιστον σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης της, Όθωνα Παπαδόπουλο.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κατηγορηματικά από τη στιγμή της σύλληψης της μέχρι και τώρα που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού ότι έκανε κακό στα παιδιά της.

«Ποτέ δεν έχω πειράξει κανένα μου παιδί, έχω χάσει τρία παιδιά και έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση άδικα. Θέλω να πάω στα παιδιά μου. Πριν βρεθώ σε αυτή τη θέση έπρεπε να έχει γίνει μια καλύτερη έρευνα», δηλώνει η 33χρονη.

Η κατηγορούμενη είναι κάθετη, ότι δεν χορήγησε τη κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της προκειμένου να τη δηλητηριάσει.

«Το τελευταίο σήμα του απινιδωτη-βηματοδότη στον κ. Π… είναι στις 15:10 που του δείχνει ότι η ουσία «κεταμίνη» δε χορηγήθηκε από εμένα εφόσον εγώ από τις 14.30 δεν είμαι στο δωμάτιο», συνέχισε στην απολογία της.

Η δική της εκδοχή ωστόσο για το ό, τι συνέβη, δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα

Ανακρίτρια: Πως μπορεί να χορηγήθηκε η ουσία αυτή στη Τζωρτζίνα;

Ρούλα Πισπιρίγκου : Δε μπορώ να ξέρω. Έχω τη πληροφορία ότι πρόκειται περί νοσοκομειακού φαρμάκου και ότι χορηγείται σε ΜΕΘ από εντατικολόγους. Επομένως πιστεύω ότι κάτι συνέβη όσο ήμασταν στο νοσοκομείο χωρίς να κατηγορώ κανέναν από τους γιατρούς ή νοσηλευτές, ότι δηλαδή έκαναν κάτι επίτηδες. Τα λάθη είναι ανθρώπινα.

«Δεν άκουσα το οξύμετρο»
Η κατηγορούμενη κλήθηκε να εξηγήσει και γιατί δεν «χτύπησε» το οξύμετρο.

Ανακρίτρια :Σύμφωνα με κατάθεση νοσηλεύτριας, το οξύμετρο αυτό εκπέμπει ήχους που γίνονται αισθητοί στη στάση νοσηλευτών. Τι έχετε να πείτε για το λόγο που δεν ακούστηκε ο ήχος του οξύμετρου στη στάση νοσηλευτών, στη περίπτωση της Τζωρτζίνας;

Ρούλα Πισπιρίγκου :Αυτό που έχω να πω είναι ότι το οξύμετρο αυτό είναι ένα απλό οξύμετρο και ακούγεται μόνο στο θάλαμο και δεν υπάρχει μετάδοση του ήχου στη στάση νοσηλευτών. Όσο ήμουν στο δωμάτιο εγώ δεν άκουσα τον ήχο του οξυμέτρου.

Σε αντίθετες πλευρές
Ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης, Μάνος Δασκαλάκης, κατέθεσε χθες στην ανακρίτρια δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε μάλιστα ότι περιμένει κι εκείνος τα πορίσματα των αρμόδιων αρχών για τα δύο άλλα παιδιά του, την Ίριδα και τη Μαλένα.

Πηγή: madata.gr