Αλέξης Γεωργούλης: Φοβόταν από το 2020 – Είναι πιθανό «να ακουστούν φήμες για διάφορες γυναίκες»

0
43

Oι καταγγελίες για βιασμό και σωματική κακοποίηση εις βάρος του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, έχουν προκαλέσει σάλο, ενώ η υπόθεση έχει βρεθεί στην «καρδιά» της προεκλογικής εκστρατείας, ειδικά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αφού η καταγγέλουσα είναι στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη.

Και ενώ ο ίδιος ο Γεωργούλης αρνείται τις κατηγορίες και έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να «καθαρίσει» το όνομά του, μετά την καταγγελία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως «άνοιξαν στόματα» και για άλλες κακοποιητικές συμπεριφορές του ευρωβουλευτή.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μπαμ», ο Αλέξης Γεωργούλης «ήταν, τρόπον τινά, προετοιμασμένος, εδώ και χρόνια, για το τσουνάμι το οποίο θα ακολουθούσε».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κατά τη διάρκεια συνάντησης την οποία είχε σε γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου, στις αρχές του 2020 (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι το 2020 τον κατήγγειλε στις βελγικές αρχές το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) με Ελληνίδα, η οποία διαπρέπει εδώ και χρόνια σε σημαίνουσες θέσεις του Ευρωκοινοβουλίου, της εκμυστηρεύθηκε ότι είναι πιθανόν να «ακουστούν φήμες για εκείνον και διάφορες γυναίκες».

Η εφημερίδα επικαλείται ως πηγή, πρόσωπο που είχε παρευρεθεί στη συνάντηση.

Η δεύτερη γυναίκα που πιθανώς να τον καταγγείλει
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται νέα στοιχεία για την δεύτερη γυναίκα, που πιθανώς να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική παρενόχληση.

Η γυναίκα εργαζόταν στο γραφείο του ευρωβουλευτή από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020 και φέρεται να είχε τον ρόλο της φωτογράφου σε συνεντεύξεις του σε διεθνή ΜΜΕ.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να είχε πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά το θέμα δεν προχώρησε, όπως σημειώνει η «Μπαμ», και η ίδια δεν έκανε επίσημη καταγγελία στις βελγικές αρχές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα, εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία, ενώ έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους, προκειμένου να δει αν μπορεί και η ίδια να καταθέσει επίσημη καταγγελία.

Ωστόσο, φέρεται να είναι τρομοκρατημένη από το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα στην υπόθεση της καταγγέλλουσας, Ελένης Χρονοπούλου, της οποίας διέρρευσαν τα προσωπικά στοιχεία και φοβάται ότι θα συμβεί το ίδιο και με εκείνη.

Περίπου την ίδια περίοδο στο αρμόδιο γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου απευθύνθηκε και ένας άντρας, ο τότε υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος έκανε λόγο για εργασιακό bullying που δεχόταν από τον νεόκοπο πολιτικό στον χώρο εργασίας του.

Σημειώνεται πως ήταν ο άνθρωπος που είχε προτείνει τη νεαρή κοπέλα, ώστε να συνεργαστεί με το γραφείο του ευρωβουλευτή.

Πηγή: madata.gr