Αλέξης Γεωργούλης: Όλη η αλήθεια για τον μισθό του ως ευρωβουλευτής. Μου ρίχνουν λάσπη

0
61

Ο Αλέξης Γεωργούλης τοποθετήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Ευτυχείτε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του σε διαδικτυακή ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφορικά με τον μισθό των ευρωβουλευτών, που φτάνει τις 25.000 ευρώ, όπως ακούσαμε να λέει.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκε ολόκληρη η συνέντευξη του ηθοποιού, παρουσιαστή και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, μαζί με το κομμάτι που κόπηκε στο μοντάρισμα και κυκλοφόρησε στα Μέσα. Στην υπόλοιπη συνέντευξη, εξηγεί τους λόγους που παίρνει ένας ευρωβουλευτής αυτά τα χρήματα και τις υποχρεώσεις που έχει για να τα διαχειριστεί. Η αλήθεια είναι ότι ο πραγματικός μισθός που λαμβάνει ο ευρωβουλευτής δεν είναι 25.000 ευρώ, όπως αναφέρεται αναλυτικά στο υπόλοιπο κομμάτι της συνέντευξής του.
«Μόνταραν τη συνέντευξή μου για να με εκθέσουν» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης και εξήγησε: «Ο μισθός του βουλευτή και του ευρωβουλευτή έχει δηλωθεί στα Μέσα κάποια στιγμή που αρχίσαμε να κάνουμε δωρεές λόγω Covid. Κάποιος αν θέλει να βρει την πληροφορία μπορεί πολύ εύκολα να τη βρει».

Ο Αλέξης Γεωργούλης είπε ακόμα ότι το κανάλι που πέρσι τον εκθείαζε, παραποίησε σκόπιμα τη συνέντευξή του, λέγοντας πολλά ψέματα και υπάρχει δόλος πίσω από το μοντάρισμα και τα σχόλια συγκεκριμένης εκπομπής του ΑΝΤ1

Διαβαστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Πηγή: madata.gr