Άναψαν τα αίματα στην πολιτική αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τις υποκλοπές

0
77

Ο Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας της ΝΔ, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος Π.Σ. ΣΥΡΙΖΑ και η Αναστασία Σιμητροπούλου, αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μίλησαν τηλεοπτικά για τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Αναφορικά με την πιθανότητα πρόωρων εκλογών ο Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Δεν γνωρίζω καμία ημερομηνία, είναι αποκλειστική απόφαση του πρωθυπουργού» και τόνισε ο κ. Μαρινάκης «θυμάστε πόσες φορές προεξόφλησαν ότι θα γίνουν εκλογές;».

Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος Π.Σ. ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε για την ακρίβεια: «Ο κάθε πολίτης υφίσταται μία αφαίμαξη και ως φορολογούμενος και ως καταναλωτής. Ως φορολογούμενος έχει να αντιμετωπίσει συνεχώς φόρους και βγάζουν συνεχώς νέους φόρους για την επόμενη χρονιά».

Η Αναστασία Σιμητροπούλου, αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ μίλησε για την ακρίβεια σχολίασε: «Η πραγματικότητα είναι αδιαμφισβήτητη. Μιλάμε για ακρίβεια, για επιδοματική πολιτική, δίνουν συνεχώς επιδόματα φτώχειας, χωρίς να δημιουργήσουν σταθερούς και μόνιμους μηχανισμούς που έχουμε πραγματικά ανάγκη».

Υπόθεση υποκλοπών: Εκτός Επιτροπής θεσμών ο Κώστας Τζαβάρας – Καταθέτει αύριο ο Γρηγόρης Δημητριάδης

Σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών ο γραμματέας της Ν.Δ. υπογράμμισε: «Ο οποιοσδήποτε εκλήθη είτε από την Εισαγγελία του Άρειου Πάγου είτε στην περίπτωση της αγωγής του κ. Δημητριάδη πουθενά δεν έχουν φέρει στοιχεία».

Ενώ ο κ. Χατζησωκράτης είπε για τις υποκλοπές: «Αυτές οι αποκαλύψεις που έγιναν χθες από την εφημερίδα ”Documento” θέτουν με πολύ έντονο τρόπο κυριολεκτικά ζήτημα Δημοκρατίας και πολιτειακής λειτουργίας του τόπου».

πηγή: MEGA TV

Πηγή: madata.gr