Αναβλήθηκαν επ’ αόριστον οι εμβολιασμοί υγειονομικών στο Αχιλλοπούλειο

0
46

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί των υγειονομικών που θα ξεκινούσαν από Δευτέρα στο Νοσοκομείο του Βόλου αλλά και σε αυτά της Κεντρικής Ελλάδας, όπως ανέφερε στο διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτης Σερέτης, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, παρά μόνο ότι αυτό αποτελεί απόφαση σε κεντρικό επίπεδο.

Για παιχνίδια σε βάρος των υγειονομικών κάνει λόγο η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζόμενων στο Αχιλλοπούλειο, Ειρήνη Καρακασίλη, η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου τόνισε:

“Όλος αυτός  ο προγραμματισμός που είχε γίνει δηλαδή 50 ραντεβού για όλη την εβδομάδα, τινάχτηκε στον αέρα. Και αφού είχαν πειστεί να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί δημιουργείται ένα θέμα. Ο κ. Σερέτης είπε ότι προς το παρών στο Βόλο και τη Στερεά δεν θα γίνουν εμβολιασμοί υγειονομικών,  ενώ αναρωτιούνται όλοι που δόθηκαν τα εμβόλια. Δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή. Πόλη δεύτερης κατηγορίας είναι ο Βόλος; Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό και είναι πραγματικά απογοητευτικό. Φθάσαμε να νοσηλεύουμε 110 ασθενείς με κορονοϊό και παίρναμε και διασωληνωμένος από τη Λάρισα. Αν έχει θέματα ο κ. Σερέτης ας τα λύσει. Δεν μπορεί να παίζεται ένα τέτοιο παιχνίδι στην πλάτη των υγειονομικών”.

ert

Πηγή: madata.gr