Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη Κορκονέα

0
69

Διακόπηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει η δίκη, σε δεύτερη βαθμό, Επαμεινώνδα Κορκονέα, του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί γιατί το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 σκότωσε στα Εξάρχεια τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Η διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας ήταν επεισοδιακή, όπως παρουσιάζει το newsit.gr .

Η έδρα αποφάσισε την αναβολή, επ’ αόριστον, της δίκης του Επαμεινώνδα Κορκονέα ύστερα από την εντονότατη αντίδραση των δικηγόρων της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που, όπως κατήγγειλαν Νίκος και Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν είχαν ενημερωθεί για τη δίκη και το έμαθαν τυχαία!

Με την έναρξη της διαδικασίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε πραξικόπημα τη μη κλήτευση της Πολιτικής Αγωγής, ενώ υπέβαλε αίτημα αναβολής και κλήτευση μαρτύρων, καταθέτοντας και την παρέμβαση της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου.

Επίσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε πως ενημερώθηκαν τυχαία για τη δίκη και αργότερα έμαθαν πως η μη κλήτευσή τους δεν ήταν εκ παραδρομής, αλλά υπήρχε εντολή Εισαγγελέα να μην γίνει.

Από την πλευρά του Εισαγγελέα της έδρας, τέθηκε αίτημα διακοπής.

Τελικά η έδρα αποφάσισε ότι η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως. και τη νέα ημερομηνία θα προσδιορίσει η Εισαγγελία Εφετών.

Πηγή: madata.gr