Ανδρας αυτοκτόνησε live στο Facebook

0
88

O 33χρονος Ronnie McNutt δεν ήθελε να ζει άλλο και μετέδωσε την αυτοκτονία του live στο Facebook. Το σοκαριστικό βίντεο έκανε τον γύρο των social media και μεταδόθηκε ακόμα και στο TikTok, παρά την προσπάθεια που έκανε η πλατφόρμα για να μην το δουν οι χρήστες της.

Σύμφωνα με την Daily Star ο 33χρονος, πρώην βετεράνος στο Ιράκ, φέρεται να είχε χάσει την δουλειά του και να είχε χωρίσει με τη σύντροφό του πριν κόψει το νήμα της ζωής του.

Εκπρόσωπος του TikTok δήλωσε:

«Το βράδυ της Κυριακής το βίντεο μιας αυτοκτονίας μεταδόθηκε live στο Facebook και μεταφορτώθηκε και σε άλλες πλατφόρμες, περιλαμβανομένου του TikTok.

Απαγορεύουμε τους λογαριασμούς που προσπαθούν ν’ ανεβάσουν τέτοια βίντεο. Ευχαριστούμε τα μέλη της κοινότητας που αναφέρουν το περιεχόμενο και προειδοποιούν άλλους από το να δουν σε σεβασμό προς το πρόσωπο και την οικογένεια. Ενθαρρύνουμε όσους έχουν σκέψεις αυτοκτονίας να ζητήσουν βοήθεια».

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και η θρησκευτική οργάνωση στην οποία ανήκε ο 33χρονος.

«Θρηνούμε με την οικογένεια McNutt. Ο Ronnie ήταν ένας πιστός, εκκεντρικός και αφοσιωμένος άνδρας, που αγαπούσαν πολλοί».

e-radio

Πηγή: madata.gr