Αγγελική Νικολούλη: Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι κι άρχισε να μιλάει…

0
53

Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε την Ίριδα. Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι. Εκεί το παιδάκι άρχισε να μιλάει με τον τρόπο του….

Έλεγε η μπέμπα έσκασε στο κλάμα. Η μητέρα πιστεύω ότι ανησύχησε όταν βρήκε το σημείωμα της Τζωρτζίνας…

Tότε ήταν που η Τζωρτζίνα έγινε πλέον απειλητική για την μητέρα της, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, έδωσε νέα στοιχεία με βάση και την έρευνα που έχει κάνει για την υπόθεση-θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

 Σε δηλώσεις της στο Live News του Mega, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε ότι προσπαθεί να αναλύσει τα όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ και ένα δίμηνο, με βάση τα σημερινά δεδομένα. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, όπως είπε, βλέπει κάτι σοβαρό και ανατριχιαστικό.

“Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε την Ίριδα. Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι. Εκεί το παιδάκι άρχισε να μιλάει με τον τρόπο του. Με μία ζωγραφιά κατάμαυρη, την Μίνι. Έλεγε ‘η αδελφούλα μου έσκασε από το κλάμα’. Αναζητούσαν τον πατέρα της, γιατί την είχαν απομονώσει από τον πατέρα της…”, είπε η δημοσιογράφος και αναφέρθηκε στην μαρτυρία που είχε μεταδώσει το “Φως στο Τούνελ”, σύμφωνα με την οποία η μητέρα είχε πει ότι η Τζωρτζίνα “βρήκε νεκρή την αδελφή της στην κούνια και δεν έπαθε τίποτα”. Υπενθύμισε, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της έχουν ισχυριστεί ότι η θεία ήταν που βρήκε νεκρή την μικρή Ίριδα στην κούνια της. “Εδώ, κάτι δεν πάει καλά”, σχολίασε.

“Η Τζωρτζίνα εγώ επιμένω, ότι κάτι είδε το παιδάκι. Και ξέρεις πότε για εμένα έγινε η Τζωρτζίνα πλέον απειλητική για την μητέρα της; Πότε κατάλαβε ότι πρέπει να τελειώνει με αυτό το παιδί; Γιατί, μου έλεγε (σσ. η μάνα), ‘η Τζωρτζίνα είναι πανέξυπνη, δεν θα μιλούσε κάπου, δεν θα έλεγε εάν είχε δει κάτι;’… Η μητέρα εγώ πιστεύω ότι ανησύχησε από τη στιγμή που βρήκε το σημείωμα της Τζωρτζίνας. Η Τζωρτζίνα ποτέ δεν άφηνε σημειώματα… Έγραφε στο σημείωμα που βρήκαν τσαλακωμένο ότι ‘μαμά φεύγω και μην με ψάξεις’”, τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Συνεχίζοντας, τόνισε: “Εκεί -μαζί με όσα της είπαν οι φίλες για την συμπεριφορά της μετά- πρέπει να θορυβήθηκε και να είδε ότι το παιδί της, δεν ήταν το υποζύγιό της πια. Δεν μπορούσε να το κάνει ό,τι ήθελε. Και μέσα σε 15 ημέρες ξεκίνησε τις απόπειρες”.

Πηγή: madata.gr