Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό: Τη γ@μημένη ατομική μου ευθύνη, που μου πετάξατε στα μούτρα

0
105

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνει η Άννα Κουρουπού, διευθύντρια του Red Umbrella Athens, εκφράζοντας την οργή αλλά και την απόγνωσή της για τη μη μέριμνα του κράτους για τους εργαζόμενους στον χώρο του σeξ.

Ολόκληρη η επιστολή

«κ. Πρωθυπουργέ, ονομάζομαι Άννα Κουρουπού, ειμαι τρανς γυναίκα και βιοπορίζομαι επι 40 περίπου συναπτά έτη,ως εργαζόμενη στο χώρο του σeξ» αρχίζει την επιστολή της η κα Κουρουπού.

Στην τελευταία κρίση υγείας, που χτύπησε όλο τον πλανήτη και έφτασε και στη πόρτα μας, ήμουν ακόμη μια φορά υπόδειγμα πολίτη, πράττοντας ακριβώς ότι ζητήσατε είτε εθελούσια είτε θεσμικά, δια στόματος του κ. Τσιόδρα, συνεχίζει η κα Κουρουπού.

«Υπάκουσα, όπως εγώ θεώρησα σωστό να κάνω,κάποιους που ξέρουν κάτι περισσότερο από εμένα, στο θέμα αυτό. Οι μόνες εξαιρέσεις,οι φορές που βγήκα με την ομάδα του Street Work Project της Θετικής Φωνής, προσφέροντας την όποια βοήθεια θεωρούσα ότι μπορώ να προσφέρω,σε ανθρώπους πιο ευάλωτους από μένα. Κι όμως υπάρχουν».

«Τη γ@μημένη ατομική μου ευθύνη, που μου πετάξατε στα μούτρα ενώ εσείς ο ίδιος δεν σεβαστήκατε καν τον εαυτό σας,τους ψηφοφόρους σας,τα παιδιά σας και κάνατε ακριβώς το αντίθετο με φιέστες και τιμητικές μαρμάρινες πλάκες χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μέτρο ασφαλείας» συνεχίζει.

«κ. Πρωθυπουργέ είμαι πολύ θυμωμένη. κ. Μητσοτάκη έχω απελπιστεί. 40 χρόνια-επαναλαμβάνω- ήμουν ακέραιη στις υποχρεώσεις μου απέναντι σας. Σε όλους σας. Κι όμως ειμαι πιο μετέωρη απο ποτέ. Δεν μπορώ να εργαστώ.Δεν με αφήνετε και καλά κάνετε. Δεν δικαιούμαι ΟΜΩΣ ούτε ενα ευρώ,ως βοήθημα,επίδομα-δώστε οτι όνομα θέλετε- παρότι η ποpνεία,όπως την αναφέρει η νομοθεσία,ειναι ΝΟΜΙΜΗ στη χώρα μας και με τα τερτίπια σας τόσες δεκαετίες καθειστάται παράνομη με τη σφραγίδα σας»

Και καταλήγει, μεταξύ άλλων:

«Κ Πρωθυπουργέ.Σε λίγες μέρες θα πεινάσω.Οι λογαριασμοί συνεχίζουν “ως κανονικότητα” να έρχονται.Συνάδελφοι μου,λιμοκτονούν ήδη.

Κάντε κάτι.Απαιτώ να με “δείτε” όπως με βλέπατε όταν μου αδειάζατε τις “πρόστυχες” τσέπες μου.

Με καμία εκτίμηση

Άννα Κουρουπού»

Πηγή: madata.gr