Άνω Λιόσια: Μαρτυρία για τον 75χρονο που αυνανιζόταν έξω από σχολείο

0
30

Στην προσαγωγή ενός 75χρονου που κατηγορείται ότι αυνανιζόταν έξω από σχολείο στα Άνω Λιόσια προχώρησε η Αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας και εξετάζεται από τις Αρχές, καθώς η σχολική κοινότητα είναι αναστατωμένη.

Ο εν λόγω ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από το 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων να ικανοποιεί τον εαυτό του. Μια κίνηση που -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε.

Ένας μαθητής μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και όπως τόνισε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο 75χρονος βρισκόταν συχνά στο ίδιο σημείο, κοιτώντας τα παιδιά και κάνοντας διάφορες κινήσεις μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Όταν γυρνούσα στο σπίτι, μετά το σχόλασμα, είδα τον κύριο αυτόν, είχε ρίξει το κάθισμα, έκανε διάφορες κινήσεις, κοιτώντας τα παιδιά» είπε ο μαθητής και πρόσθεσε: «Τον έβλεπα συχνά, ήταν εκεί από το πρωί έως το βράδυ.

Τον είχα δει να αυνανίζεται. Δεν το είπα στους καθηγητές μου, γιατί νόμιζα ότι δεν θα με πιστέψουν. Το είπα στους γονείς μου και μετά το είδαμε στην τηλεόραση».

Πηγή: madata.gr