Απαράδεκτες οι καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας χωρίς στοιχεία

0
31

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απαντά στις «απαράδεκτες», όπως τις χαρακτηρίζει, καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας «περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών».

Η μεγαλύτερη δικαστική ένωση της χώρας επισημαίνει σε ανακοίνωση της πως όσο τέτοιες καταγγελίες δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία αποτελούν «επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media».

Η Ένωση κάνει λόγο για «ανεύθυνη χυδαιότητα» σημειώνοντας πως απόσπασμα των επίμαχων δηλώσεων θα αποσταλεί στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media. Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους. Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση.

Πηγή: madata.gr