Απίστευτες αποκαλύψεις για τη ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά τη δεύτερη εξαφάνισή του.

0
107

Απίστευτες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη ζωή του Βορειοκορεάτη δικτάτορα, μετά τη δεύτερη εξαφάνισή του.

Μέσα ενημέρωσης φέρνουν στος φως σκανδαλώδη στοιχεία για τη μαθητική ζωή του 36χρονου άντρα, ο οποίος έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Όπως αποκαλύπτεται, έφυγε από γνωστό οικοτροφείο της Ελβετίας, τη δεκαετία του ’90, αφότου κατάσκοποι γνωστοποίησαν κρυφές ερωtικές του συνήθειες και συγκεκριμένα την αγάπη του για… ποpνογραφία με ΒDSM, δηλαδή με σαδομαζοχιστικές σeξουαλικές πράξεις.

Ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ιλ ζήτησε να επιστρέψει πίσω ο γιος του μετά την πληροφόρηση που έλαβε από κατασκόπους ότι στη σχολική του τσάντα βρέθηκε περιοδικό με περιεχόμενο σχετικό με ΒDSM.

Στο συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο ο Κιμ πήγαινε με τα τρία αδέρφια του, ενώ όλοι τους μαθήτευαν κάτω από ψεύτικες ταυτότητες ως παιδιά βορειοκορεάτη διπλωμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Daily Star, όταν βρέθηκε το περιοδικό που «έκαψε» τον Κιμ τότε και τα τέσσερα παιδιά αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ανησυχούσε για την επιρροή των συμμαθητών, που προέρχονταν από τη Δύση, πάνω στα παιδιά του.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι ο τωρινός βορειοκορεάτης ηγέτης διατηρεί μια αγάπη για την Ελβετία, ενώ όταν προσφέρει δώρα στους πολιτικούς του επιλέγει να είναι ελβετικά.

Πηγή: madata.gr