Απίστευτες σκηνές σε βενζινάδικο με γυναίκα δεμένη σε πορτ μπαγκάζ

0
40

Υπάλληλος βενζινάδικου στη Φλόριντα δεν το σκέφτηκε δυο φορές και πήγε να σώσει ένα θύμα απαγωγής, όταν κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το πορτ μπαγκάζ που ήταν κλεισμένη.

Το θύμα είχε φυλακιστεί από τον 32χρονο Cody Jackson, ο οποίος την απήγαγε από το σπίτι της, χτυπώντας τη με ένα ξύλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού Fox 13, ο Jackson, που παραμένει φυγάς από την Τετάρτη το βράδυ, είχε δέσει τη γυναίκα με καλώδιο. Κάποια στιγμή αναγκάστηκε ωστόσο να σταματήσει σε ένα πρατήριο για ανεφοδιασμό, καμιά εκατοστή χιλιόμετρα από το σημείο της απαγωγής.

 

Όταν ο δράστης μπήκε στο βενζινάδικο, το θύμα άρχισε να ουρλιάζει. Και κατάφερε να βγει από το πορτ μπαγκάζ.

Τις κραυγές της άκουσε η υπάλληλος Rachel Craddock, ο οποία δήλωσε: «Είδε την κοπέλα που είχε δέσει στο αμάξι να ξεφεύγει από το αμάξι και άρχισε να τρέχει προς την πόρτα. Όσο εκείνος έτρεχε προς την πόρτα, εκείνη έτρεχε προς την άλλη πόρτα, τη δική μου, που ήταν κλειδωμένη. Τη χτυπούσε ουρλιάζοντας ‘‘βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια! Θα με σκοτώσει! Είναι εδώ, είναι ακριβώς εδώ’’. Εγώ έτρεξα και ξεκλείδωσα την πόρτα και την τράβηξα μέσα και ξανακλείδωσα την πόρτα».

Η υπάλληλος κάλεσε κατόπιν την αστυνομία. Το θύμα αναρρώνει στο νοσοκομείο και το τοπικό αστυνομικό τμήμα έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Πηγή: madata.gr