Απίστευτη αστυνομική βία: Εισβολή σε σπίτι για σύλληψη νεαρού στα Σεπόλια – Στον Ευαγγελισμό ο πατέρας

0
14

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν διαδηλωτή στο σπίτι του, στα Σεπόλια, όπου και ξυλοκόπησαν την οικογένειά του. Στον Ευαγγελισμό ο πατέρας, μετά την ένταση με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ..

Σοκάρουν οι καταγγελίες για αστυνομική βία σε βάρος ενός διαδηλωτή αλλά και κατά των γονέων του, στα Σεπόλια, όπως και το οπτικό υλικό από το συμβάν.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, ομάδα δικυκλιστών της αστυνομίας φέρεται να κυνήγησε τον εν λόγω διαδηλωτή, μέλος του ΝΑΡ, μέχρι το σπίτι του προκειμένου να τον συλλάβει, στη σκιά των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δε δίστασαν μάλιστα να εισβάλλουν στην πολυκατοικία του, όπου και συνέλαβαν τον νεαρό, χτυπώντας τον.

Από την επιχείρηση της σύλληψής του, η μητέρα του διαδηλωτή φέρεται επίσης να δέχθηκε χτυπήματα. 

Η ένταση συνεχίστηκε στο ΑΤ Κολωνού, κατά πληροφορίες, όπου ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας (έμφραγμα κατ’ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες).

Και οι δύο γονείς βρέθηκαν στον «Ευαγγελισμό», ενώ οι αστυνομικοί εμπόδιζαν, αρχικά, τους γιατρούς να δουν τον πατέρα επιμένοντας πως πρέπει να τον συλλάβουν, παρά την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή του νοσοκομείου ανέφερε στο iEidiseis, πάντως, πως οι αστυνομικοί αποχώρησαν, τελικά, από το δωμάτιο του, μετά και τις διαμαρτυρίες εργαζομένων. Κατά την ίδια πηγή, μάλιστα, στον άνδρα, ο οποίος παραπονέθηκε για «έντονο πόνο στο στήθος» έγινε εισαγωγή.

Σημειώνεται πως η δικηγόρος που τραβά το παραπάνω βίντεο δεν παίρνει ποτέ απάντηση για τον λόγο της προσαγωγής, όπως καταγγέλλεται, ενώ ο νεαρός παραμένει στη ΓΑΔΑ.

Η αρχική καταγγελία

Η ομάδα «Μένουμε Ενεργοί – Υγεία, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη» συνοδεύει την ανάρτηση του βίντεο στα social media με το ακόλουθο κείμενο:

«Δυνάμεις καταστολής χτύπησαν ολόκληρη οικογένεια έξω από το σπίτι της στα Σεπόλια μετά από διαδήλωση εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων και εργατικών σωματείων στο σταθμό Λαρίσης! Αφού στρίμωξαν τον γιο, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος του φοιτητικού συλλόγου Τοπογράφων ΕΜΠ, στην πυλωτή του σπιτιού του, η αδερφή του, η μητέρα και ο πατέρας του προσπάθησαν να τον προστατεύσουν και να διαμαρτυρηθούν και ξυλοκοπήθηκαν κι αυτοί!

Αυτή τη στιγμή ο γιος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και ο πατέρας βρίσκεται στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και πιθανώς και όλη η οικογένεια να βρεθεί υπό σύλληψη!

Η δικηγόρος που τραβά το βίντεο δεν παίρνει ποτέ απάντηση για τον λόγο της προσαγωγής.

Τα λεφτά που κόβουν από υγεία και παιδία τα δίνουν σε αυτή την αστυνομία.

Και με αυτή την αστυνομία γιόρτασε η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης το Πολυτεχνείο. Όπως ακριβώς και οι πολιτικοί πρόγονοί τους.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων!

Να τιμωρηθεί παραδειγματικά η κυβέρνηση!».

https://www.ieidiseis.gr

Πηγή: madata.gr