Αποφυλακίστηκε το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης – Είχε πιαστεί στη Νέα Σμύρνη

0
93

Ανακουφισμένη άφησε πίσω της τις φυλακές Κορυδαλλού το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου, που είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.
«Η λέξη φυλακή τα λέει όλα, είναι πάρα πολύ δύσκολο, θέλω να φύγω τρέχοντας, να πάω στο σπίτι μου, στους γονείς μου, στους φίλους μου σε όλους όσους με στήριξαν».

Η 29χρονη που είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών μαζί με τον σύντροφό της, αποφυλακίστηκε το μεσημέρι μετά και από σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η σύλληψη για την κοκαΐνη
Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν  η Έλενα Πολυχρονοπούλου μαζί με τον σύντροφό της συλλαμβάνονται σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,827 κιλών κοκαΐνης.

Κατάθεση αστυνομικού τότε ανέφερε πως μια ανώνυμη πληροφορία ήταν αυτή που έφερε τη σύλληψη για το ζευγάρι.

«Η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών».

Καταγράφοντας τα παραπάνω στοιχεία, οι αστυνομικοί βρήκαν τα ονόματα του ζευγαριού και ξεκίνησαν να παρακολουθούν το διαμέρισμά του.

Η παραδοχή του συντρόφου της ότι το μοντέλο δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη ήταν κι αυτό που την αθώωσε, ενώ το μοντέλο εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Πηγή: madata.gr