Αποσωληνώθηκε ο 49χρονος από τη Νάξο: Η τραγική ιστορία του

0
63

Η Ανάσταση ήρθε νωρίτερα φέτος για την οικογένεια του 49χρονου λιμενικού, που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Νάξο.

Μετά από μια περίπου εβδομάδα νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν ,ο λιμενικός αποσωληνώθηκε και πρόκειται να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας.

«Ο γιατρός του μας έκανε το καλύτερο Πασχαλινό δώρο, όταν μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, λέει στο iefimerida στενό συγγενικό του πρόσωπο και προσθέτει: ” Είναι πολύ καλά, μιλάει και επικοινωνεί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές».

Ο λιμενικός εμφάνισε συμπτώματα του επικίνδυνου ιού και είχε μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νάξου όπου ελήφθη δείγμα και βρέθηκε θετικός στον covid 19 απο το ινστιτούτο Παστέρ. Στη συνέχεια έγινε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, ώστε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο αναφοράς.

Για τους δικούς τους ανθρώπους η χαρά που κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια είναι απερίγραπτη καθώς η οικογένεια έχει ζήσει στο παρελθόν μια τραγωδία . Η μητέρα του λιμενικού είχε χάσει τη ζωή της το 2000 στο ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα , μια από τις σοβαρότερες ναυτικές τραγωδίες στην Ελλάδα.

Πηγή: madata.gr