Αρκούδα σκότωσε τον εκπαιδευτή της. Μπήκε χωρίς κανόνες ασφαλείας στο κλουβί της

0
45

Ένας εργαζόμενος-εκπαιδευτής χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από μια καφετιά αρκούδα, αφού μπήκε στο κλουβί της σε ένα κορυφαίο ρωσικό τσίρκο.

Ο Βαλεντιν Μπουλίχ, 28 ετών, κλειδώθηκε μέσα στο κλουβί με το ζώο. Η επτάχρονη αρκούδα έσπασε το τριχωτό της κεφαλής του, ανέφεραν αναφορές της αστυνομίας.

Ο Μπουλίχ υπέστη πολλαπλές σοβαρές πληγές προτού οι συνάδελφοι καταφέρουν να τον τραβήξουν.

«Οι εργαζόμενοι στο τσίρκο προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του θύματος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα», ανέφερε στέλεχος του τσίρκου.

«Σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Κλινικό Κλινικό Νοσοκομείο Vinogradov, όπου πέθανε από τα τραύματά του».

Οπως αναφέρει η Daily Mail, το τσίρκο δήλωσε ότι ο Μπουλίχ διέπραξε «βαριά παραβίαση των κανόνων ασφαλείας» όταν μπήκε στο κλουβί αρκούδας. Το κίνητρό του να το κάνει βρίσκεται υπό διερεύνηση στο πλαίσιο ποινικής έρευνας για το θάνατό του.

Ένας γείτονας είπε ότι ο Μπουλίχ ήταν εργατικός και αφοσιωμένος στη δουλειά του ως εργαζόμενος στη φροντίδα των ζώων. «Τον γνωρίζουμε μόνο από τη θετική πλευρά – δεν έπινε ούτε καπνίζει, ήρεμος, ήταν ένας ισορροπημένος, ευγενικός νεαρός», είπε ένας γείτονας. Το τσίρκο έχει μια ομάδα τριών ρώσικων αρκούδων. Έχει ληφθεί απόφαση να μην πυροβολήσει κανείς την αρκούδα, αφου εφταιγε ο άνθρωπος για το δυστύχημα, είπε το τσίρκο.

Πηγή: madata.gr