Ασύλληπτη τραγωδία: Πέθανε 21χρονος μετά από τηλεφώνημα στη μητέρα του – Οι τελευταίες στιγμές του

0
59

Ο θάνατος του 21χρονου στο Ηράκλειο, έγινε γνωστός αργά τη νύχτα, όταν στο σπίτι έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός αισθάνθηκε ξαφνικά μια έντονη δυσφορία…

 Η ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο σπίτι που έμενε στο Ηράκλειο, ήταν όπως αποδείχθηκε η αρχή του τέλους της ζωής του. Ο νεαρός τηλεφώνησε στη μητέρα του και ζήτησε βοήθεια. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια. Το παιδί κατέρρευσε και βρέθηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρό, από διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν σπίτι. Στο σημείο πήγαν αργότερα και αστυνομικοί, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ένας νέος άνθρωπος, μόλις 21 χρόνων, πέθανε μέσα στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου 2023, όταν ο 21χρονος την ώρα που βρισκόταν σπίτι του ένιωσε έντονη αδιαθεσία. Ο ίδιος κάλεσε τη μητέρα του και της είπε πως δεν αισθάνεται καλά.

 Η μητέρα του ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 21χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

 Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν πως ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο περισσότερο φως θα ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα διενεργήσει ιατροδικαστής, εντός της ημέρας. 

Πηγή: madata.gr