Μπαχτσελί κατά Μακρόν: Είναι πολιτικά σχιζοφρενής – Κάλεσμα για τζιχάντ στη Δύση

0
32

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και προσβολές κατά του Εμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε ο εταίρος του Ερντογάν στην Κυβέρνηση, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Από το βήμα της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης ο ηγέτης των εθνικιστών χαρακτήρισε τον Γάλλο πρόεδρο «πολιτικά σχιζοφρενή» και του έκανε και συστάσεις με το τι να ασχοληθεί. ««Ο Μακρόν δεν έχει με τίποτα άλλο να κουράσει το κεφάλι του; Με άλλο ζήτημα, δουλειά ή χόμπι να απασχοληθεί; Αυτός ο πολιτικά σχιζοφρενής με ποιο δικαίωμα θέτει ως στόχο του την αναμόρφωση του Ισλάμ;», είπε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί.

«Γνωρίζουμε και το πιστεύουμε πως η μόνη αληθινή θρησκεία στα μάτια του Αλλάχ μέχρι την Ημέρα της Κρίσης είναι το Ισλάμ. Η αιώνια σωτηρία όλης της ανθρωπότητας περνάει μέσα από την παράδοσή μας στην τελευταία θρησκεία του Αλλάχ, το Ισλάμ. Η ευτυχία του κόσμου και του μέλλοντος εξαρτάται από τα ζωτικά μηνύματα του Κορανίου, το απαράμιλλο μήνυμα του Προφήτη του Αλλάχ και από τη μοναδική του ηθική. Θρησκεία σημαίνει Αλλάχ. Αλλά ο αφέντης του Μακρόν ποιος είναι;», ρώτησε ο ηγέτης του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης, αφήνοντας υπόνοιες για σκοτεινές δυνάμεις που ορίζουν την πολιτική Μακρόν.

«Καλά θα κάνει είτε να διαβάσει και να ψάξει να μάθει τις αλήθειες και να τις εξηγήσει στις πρεσβείες του, είτε να το βουλώσει ώστε να σταματήσει να βγάζει δηλητήριο και να προκαλεί διαμάχες», υπογράμμισε για να σπεύσει στη συνέχεια να κάνει κάλεσμα για «τζιχάντ» κατά της Δύσης.

«Ολόκληρος ο τουρκικός και ισλαμικός κόσμος πρέπει να γίνουν ένα. Να δράσουν μαζί για να αντισταθεί ενάντια στο σκληρό, ιμπεριαλιστικό μέτωπο», τόνισε, ενώ ισχυρίστηκε ότι την Τουρκία υπάρχουν 180 χιλιάδες 854 χριστιανοί στην Τουρκία και περίπου 20 χιλιάδες Εβραίοι.

Με πληροφορίες από το Sigmalive

Πηγή: madata.gr