Μπακογιάννης για τον αθηναϊκό τουρισμό live στο Tornos News Live

0
54

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ζωντανά στις 6:00 μ.μ. ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, θα μιλήσει για το παρόν και το μέλλον του αθηναϊκού τουρισμού στη διαδικτυακή εκπομπή του Tornos News Live.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο εκδότης του Tornos News κ. Γιάννης Γιαννακάκης θα απευθύνει ερωτήματα σχετικά με το μείζον θέμα των επιπτώσεων της πανδημίας στον αθηναϊκό τουρισμό αλλά και τον σχεδιασμό του Δήμου για την επανάκαμψη του τομέα.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το Zοοm. Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή πατήστε εδώ για να κάνετε εγγραφή.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από τη σελίδα του Tornos News στο Facebook.

Η City Contact,, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Tornos News, στο πλαίσιο της συνεισφοράς της στον δημόσιο διάλογο σε αυτή την κρίσιμη εποχή, πραγματοποιεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom, μία σειρά ζωντανών εβδομαδιαίων συζητήσεων οι οποίες έχουν δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα, Tornos News Live, αφορά σε εκπομπές για θέματα τουρισμού και η δεύτερη ενότητα Τοrnos News Webinars, αφορά σε χρηστικά θέματα, υπό μορφή Webinars.

Σκοπός της νέας πρωτοβουλίας της City Contact, είναι ο δημόσιος διάλογος να παραμείνει ζωντανός, ώστε να παρέχεται έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του τουρισμού για τα θέματα της επικαιρότητας, να απαντώνται τα ερωτήματα που τους απασχολούν, να αναλύονται τα γεγονότα και να αναδεικνύονται όλα τα εμπόδια, οι ευκαιρίες και οι βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης κατάστασης.   

Πηγή: madata.gr