Χαλάνδρι: Η ολέθρια σχέση του γιατρού με την εικαστικό

0
52

Στην εντατική παραμένει για τέταρτη ημέρα ο γνωστός οφθαλμίατρος τον οποίο πυροβόλησε η 49χρονη εικαστικός στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους.

Ο 68χρονος πιθανότατα θα βγει αύριο από την εντατική, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα φανεί εάν έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο.

Η γειτόνισσα του οφθαλμίατρου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε τον 68χρονο αιμόφυρτο, όπως λέει στο MEGA, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

«Άκουσα τις σφαίρες, βγήκα έξω και είδα τον άνθρωπο αιμόφυρτο. Κανένας δεν τόλμησε να βγει έξω από το σπίτι του, ούτε να πάρει την αστυνομία τηλέφωνο. Εγώ τόλμησα», δήλωσε μάρτυρας – γειτόνισσα του οφθαλμίατρου.

Σύμφωνα με τη γειτόνισσα η εικαστικός ερχόταν συχνά έξω από το σπίτι του οφθαλμίατρου και έκανε φασαρίες. «Δεν άφηνε το παιδάκι στην ησυχία του. Μπορεί και αυτό που έγινε, για καλό να έγινε. Να πάει φυλακή να αφήσει το παιδί να ζήσει με ηρεμία», συμπλήρωσε.

Συγγενής της 49χρονης μίλησε στο MEGA για την ολέθρια σχέση του γιατρού με την εικαστικό.

«Της έταζε πράγματα, της είχε πει θα σε βοηθήσω, οτιδήποτε πρόβλημα θα έχεις εμένα, έχω γνωριμίες στο υπουργείο παντού, έχω αστυνομικούς γνωστούς, έχω εισαγγελείς γνωστούς, μη φοβάσαι τίποτα», ανέφερε ξάδερφος της 49χρονης.

Η 49χρονη στην οποία έχει ασκηθεί δίωξη για πέντε αδικήματα, Θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Πηγή: madata.gr