Χαλκιδική: Κατάδικος που ήταν έξω με άδεια βίασε 22χρονη – Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή

0
69

Στη σύλληψη του δράστη του βιασμού μιας 22χρονης κοπέλας στη Χαλκιδική προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Η 22χρονη εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής και πριν ξεκινήσει τη δουλειά της αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, την εντόπισε και της επιτέθηκε άγνωστος άνδρας, ο οποίος τη βίασε.

Πρόκειται για έναν 56χρονο άντρα, ο οποίος είναι κατάδικος των φυλακών Κασσάνδρας και ήταν έξω με άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος εκτίει ισόβια ποινή, καθώς το 2007 διέπραξε ανθρωποκτονία στην Αθήνα.

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Η 22χρονη είναι σοκ και δήλωσε τα εξής:

«Είμαι σε μεγάλο σοκ και έχω ανάγκη στήριξης από ανθρώπους γεμάτους κατανόηση, όπως η οικογένειά μου και οι νομικοί μου παραστάτες. Πήγα για ένα μπάνιο και ευτυχώς είμαι ζωντανή. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου, να δέχεται τόσο πισώπλατα μία τόσο άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καθεστώς στέρησης ελευθερίας και σωφρονισμού. και να κινδυνεύει η ψυχική και η σωματική ακεραιότητα, όπως κινδύνεψα κι εγώ. Είναι λυπηρό να μην υπάρχει κανένας από τους υποτιθέμενους φύλακες, ώστε να συνδράμει και να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχτηκα».

Πηγή: madata.gr