Χαμός με γυναίκα αρνητή της μάσκας σε αεροπλάνο – Έβηχε επίτηδες πάνω στους επιβάτες

0
41

 Μια επιβάτης σε πτήση της EasyJet προς το Εδιμβούργο αναγκάστηκε από το προσωπικό του αεροπλάνου να εγκαταλείψει την πτήση, αφού, αρνούμενη να φορέσει μάσκα, άρχισε να βρίζει και να βήχει πάνω στους υπόλοιπους επιβάτες.

Ένας υπεύθυνος του Διεθνούς Αερολιμένα του Μπέλφαστ ανέφερε ότι γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής, η αστυνομία του αεροδρομίου έκανε λόγo για μια «ταραχοποιό επιβάτιδα».

Όλα ξεκίνησαν όταν το πλήρωμα της πτήσης ζήτησε από τη γυναίκα, η οποία είχε ήδη αγνοήσει τις τυπικές οδηγίες που δίνονται από τα μεγάφωνα, να φορέσει μάσκα.

Σε σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύθηκε από άλλους επιβάτες της πτήσης, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, αντιστεκόμενη στο αίτημα του πληρώματος: « Όλοι θα πεθάνουμε, το ξέρετε αυτό! Όλοι θα πεθάνουμε, γ….το. Είτε από τον κορωνοϊό είτε από κάτι άλλο. Όλοι θα πεθάνουμε».

Όταν οι αεροσυνοδοί την ανάγκασαν να σηκωθεί προκειμένου να αποβιβαστεί από την πτήση λόγω της μη συμμόρφωσής της, η γυναίκα πέρασε ανάμεσα στα καθίσματα βήχοντας επίτηδες πάνω στους επιβάτες που βρίσκονταν στον δρόμο της.

Η γυναίκα συνελήφθη αμέσως μετά την αποβίβασή της και ερευνάται επίσημα από την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: THE SUN

Πηγή: madata.gr