Χαρδαλιάς για πλατεία Ομονοίας: Προφανώς ήταν λάθος αυτό που έγινε

0
102

Μεγάλη συζήτηση προκλήθηκε χθες το βράδυ με τις εικόνες συνωστισμού στη πλατεία Ομονοίας όταν και έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης πλατείας.

Το συντριβάνι άναψε το βράδυ και εντυπωσίασε τους Αθηναίους που παρακολούθησαν την παράδοση της πλατείας Ομονοίας στους κατοίκους από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, παρατηρήθηκε συνωστισμός πολιτών οι οποίοι παρευρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια. Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν έντονη αντιπαράθεση καθώς οι πολίτες δεν τήρησαν τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα, το απόγευμα της Παρασκευής, δέχθηκε ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στις πλατείες ισχύουν για όλους, είπε απαντώντας στην ερώτηση και πρόσθεσε ότι «προφανώς ήταν λάθος αυτό που έγινε στην πλατεία Ομονοίας, όπως παραδέχθηκε με παρρησία και ο δήμαρχος Αθηναίων»

Πηγή: madata.gr