Χαρδαλιάς: Οι 8 περιοχές που προκαλούν ανησυχία λόγω του κορονοϊού

0
44

Για τις περιοχές που παρακολουθούνται στενά λόγω του επιδημιολογικού τους φορτίου μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας έκκληση για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Το επιδημιολογικό φορτίο δείχνει να επιμένει στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στους δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περιστερίου, Ιλίου και Αχαρνών, καθώς και στην περιοχή του Ζεφυρίου του δήμου Φυλής. Παράλληλα, η επιδημία του κορονοϊού εμφανίζεται έντονα και στην Κάλυμνο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Παράταση του lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Κοζάνη

Παράταση σκληρού lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και περιοχές της Κοζάνης και άρση του lockdown σε Μάνδρα ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χαρδαλιάς. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους κατοίκους ειδικά αυτών των περιοχών να «παραμείνουν εξαιρετικά προσεκτικοί» ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά της επιδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράταση του σκληρού lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και περιοχές της Κοζάνης ενώ αίρονται τα μέτρα για τη Μάνδρα. Σε ό,τι αφορά την Τοπική Κοινότητα Θεσπιέων η επιδημιολογική κατάσταση φαίνεται βελτιωμένη και αύριο θα ληφθεί απόφαση για την πορεία των μέτρων. 

Πηγή: madata.gr