Χαρδαλιάς: Σε ποιες περιοχές παρατείνεται η καραντίνα – Πού λήγουν τα μέτρα

0
128

 Στην παράταση των περιοριστικών μέτρων σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς, στην επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, παρατείνεται η καραντίνα στην κοινότητα Μεσοποταμίας του δήμου Καστοριάς για 10 μέρες, δηλαδή μέχρι τις 24 Απριλίου. Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης την παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Καστοριάς, Ορεστίδος και Νεστορίου της Περιφερειακής Ενόιτητας Καστοριάς, αλλά και τους Δήμους Ξάνθης και Μύκης της Περιφερειακής Κοινότητας Ξάνθης. Τα περιοριστικά μέτρα αφορούν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί.

Επίσης παρατείνεται ο περιορισμός της κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μέχρι και τις 20 Απριλίου, σε σημεία του Δήμου Ιωαννίνων (παραλίμνια περιοχή από Μαβίλη και μέχρι τέλος του ποδηλατοδρόμου, στην περιοχή Κατσικάς, τους παραδρόμους εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων, μονοπάτι Φρόντζου). Ο περιορισμός ισχύει μέχρι τις 27 Απριλίου από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επομένης για τις καθημερινές, και όλο το 24ωρο για τα Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ακόμα ότι ολοκληρώνεται αύριο Μεγάλη Τρίτη η καραντίνα στα χωριά Εχίνος στην Ξάνθη και Φούστανη στην Πέλλα.

Πηγή: madata.gr