Χάρης Ρώμας για Μενδώνη: Έχει παραιτηθεί, απλά δεν το ξέρει

0
35

Ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σχετικά με τους χειρισμούς της στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, εμφανίστηκε ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Χάρης Ρώμας.

«Η υπουργός Πολιτισμού έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Η κ. Μενδώνη έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του Πολιτισμού. Στην πραγματικότητα, έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι πλέον είναι τυπική η διαδικασία, έως ότου να ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός. Διότι, και την ίδια δεν την συμφέρει πλέον να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Η Μενδώνη ήταν από την πρώτη στιγμή που μπήκε σε αυτό το πόστο, σάκος του μποξ», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας σχολιάζοντας την συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού την προηγούμενη Παρασκευή.

«Δεν έκανε, βέβαια, και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια θετικά πράγματα να επιδείξει η θητεία της. Στην πραγματικότητα έχει αναλωθεί σε μια σειρά από άκομψα σχόλια, όπως αυτά με τα “μαύρα” που παίρνουν οι καλλιτέχνες», συμπλήρωσε.

«Μπορεί εν μέρει να είναι αλήθεια, αλλά έχει σημασία πώς το λες και πότε το λες, σε ποια στιγμή τα λες. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο για να μπορέσει να τοποθετηθεί σωστά και με τον κατάλληλο τρόπο τη στιγμή που πρέπει. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: madata.gr