Χρήσιμα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε αν παίζετε στοίχημα

0
34

Μετά από ένα μέτριο καλοκαίρι του 2020, φέτος διανύουμε ένα τρελό τρίμηνο με Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Ολυμπιακούς Αγώνες, τελικούς NBA και μεγάλα τουρνουά στο τένις. Λογικό είναι να αναρωτιέται κανείς τώρα περισσότερο από ποτέ σχετικά με το πώς να κερδίσω στο στοίχημα. Αλλά αυτή είναι μια ερώτηση που τυραννά πολύ κόσμο. Όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι που η δράση ξεχειλίζει αλλά γενικά, από τότε που το στοίχημα μπήκε στις ζωές μας, εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Εύκολη απάντηση δεν υπάρχει. Μαγική συνταγή που να εξασφαλίζει συνεχόμενες νίκες και κέρδη δε θα βρείτε. Παρόλο που πολλές σελίδες υπόσχονται εγγυημένα κέρδη και γρήγορες λύσεις, σίγουρα δε σας λένε όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή, όσο περισσότερο μελετάτε και ψάχνεστε οι ίδιοι, τόσο καλύτερα θα παίζετε στοίχημα. Γιαυτό το λόγο εμείς ετοιμάσαμε μία λίστα με πράγματα που πρέπει να έχετε στο νου σας πριν ξεκινήσετε να παίζετε, ακόμα και αν είστε προχωρημένος παίκτης.

Παίζετε απέναντι σε ανθρώπους

Αρκετοί από εσάς ίσως δε γνωρίζουν ότι παίζοντας σε μία στοιχηματική στο διαδίκτυο δε σημαίνει πως σε αυτήν υπάρχουν μόνο μηχανές και υπολογιστές που ετοιμάζουν τις αποδόσεις και τα όρια. Μία σειρά από ανθρώπους που εργάζονται εκεί θα παρέμβουν συχνά – πυκνά για να επηρεάσουν τη ροή του παιχνιδιού με απώτερο σκοπό να κερδίζουν απέναντι στους παίκτες. Και όπως κάθε τι στον κόσμο το οποίο έχει ανθρώπινη παρέμβαση, έτσι και το στοίχημα υπόκειται σε λάθη. Για το λόγο αυτό πρέπει να κοιτάτε τι παίζετε, τις αποδόσεις, τα όρια, τα lines και γενικά να μην παίζετε στα «τυφλά». Οι ευχάριστες «εκπλήξεις» για τους παίκτες δεν είναι σπάνιες, με πολλούς από εμάς να πίνουμε στην υγειά κάποιου trader (υπαλλήλου της εταιρίας που ασχολείται με αποδόσεις, γκανιότα και όρια) που έκανε το λαθάκι του.

Μην παραμελείτε τα μακροχρόνια

Ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών του στοιχήματος θέλουν κέρδη εδώ και τώρα, που είναι άλλωστε και το φυσιολογικό. Οι έμπειροι του χώρου όμως θα σας διαβεβαιώσουν πως οι πραγματικές ευκαιρίες δεν κρύβονται τις περισσότερες φορές στις βραχυχρόνιες αγορές. Τα μακροχρόνια στοιχήματα έχουν μία εγγενή αδυναμία που λειτουργεί προς όφελος των παικτών. Όταν καθορίζονται οι αποδόσεις και τα lines, δηλαδή στην αρχή ενός τουρνουά, οι στοιχηματικές δεν μπορούν πάντα να γνωρίζουν καλά τι θα συμβεί κατά τη διάρκειά της. Ο bookmaker βασίζεται πολλές φορές σε ιστορικά νούμερα και στατιστικά, τα οποία όμως είναι στη διάθεση και των παικτών. Παράλληλα, έχει συμβεί να δούμε περιπτώσεις που σα βάση στον καθορισμό των αγορών χρησιμοποιούνται διοργανώσεις του παρελθόντος που διεξήχθησαν με εντελώς διαφορετικά κριτήρια ή κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Μόνο και μόνο για το λόγο αυτό, τα μακροχρόνια στοιχήματα αξίζουν πάντα μια ματιά πριν αποφασίσετε τα πονταρίσματά σας.

Μην αφήνετε να πέσει τίποτα κάτω

Το έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν και δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το αναφέρουμε: η δίψα των στοιχηματικών να συναγωνιστούν η μία την άλλη σε επίπεδο προσφορών και εργαλείων για τον παίκτη, είναι το μεγαλύτερο δώρο που σας κάνουν. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε πως πλέον πολλές εταιρίες αναγκάζονται να προσφέρουν μεγάλα ματς με μηδενική γκανιότα, να έχουν διαθέσιμες μια σειρά από προσφορές, να χρησιμοποιούν μπόνους και επιστροφές χρημάτων. Γιατί το κάνουν; Γιατί αν το αποφύγουν, κάποια άλλη στοιχηματική θα κερδίσει τον παίκτη. Εσείς λοιπόν, ως πελάτης και άνθρωπος που ξοδεύει χρήματα σε αυτές, οφείλετε να ενημερώνεστε πρωτίστως για όλα όσα είναι διαθέσιμα και τα οποία θα βελτιώσουν τα περιθώρια κέρδους σας.

Πηγή: madata.gr