Χρυσή Αυγή: Ο αντισυστημικός Λαγός αγωνιά μη χάσει την ημερήσια αποζημίωση του ευρωβουλευτή

0
56

Ο Γιάννης Λαγός έστειλε email σε όλους τους ευρωβουλευτές, λέγοντας ότι «είναι άδικο» να χάσουν το επίδομα του ευρωβουλευτή για όσο θα παραμείνει κλειστό το Ευρωκοινοβούλιο λόγω κορονοϊού

Μη, χάσει το επίδομα του ευρωβουλευτή νοιάζεται ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννης Λαγός. Με email σε όλους τους ευρωβουλευτές – ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και εθνικότητας – ο πρώην χρυσαυγίτης ζητάει να… αποκατασταθεί η αδικία. Αναλυτικότερα, το Ευρωκοινοβούλιο κλείνει από τις 2 ως τις 30 Νοεμβρίου και οι ευρωβουλευτές δε θα μπορούν να το επισκεφθούν για τις κοινοβουλευτικές εργασίες. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δε θα μπορούν να λαμβάνουν και την ημερήσια αποζημίωση, ύψους περίπου 350 ευρώ.

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στον πρώην Χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό, ο οποίος έστειλε email σε όλους τους ευρωβουλευτές, λέγοντας ότι αυτό είναι άδικο! Ο… αντισυστημικός πρώην χρυσαυγίτης προφανώς δεν θέλει να χάσει τόσα χρήματα, τώρα που ετοιμάζεται να επιτεθεί κατά της Δημοκρατίας που τον ανέδειξε και τον πληρώνει. «Είναι άδικο να μην παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε», καταλήγει ο «κόντρα στο κατεστημένο» Λαγός. Στο μεταξύ, το κλείσιμο του Ευρωκοινοβουλίου λόγω κορονοϊού καθυστερεί ακόμη παραπάνω την άρση της ασυλίας του.

Πηγή: madata.gr