Χρυσοχοΐδης: Άμεσος στόχος να δώσουμε 10 ημέρες καιρό στο Σύστημα Υγείας

0
50

Ο άμεσος στόχος είναι, να δώσουμε 10 ημέρες καιρό στο Σύστημα Υγείας, επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη από τη Θεσσαλονίκη, που δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού, συμπληρώνοντας πως,το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε πρόστιμα, πρέπει, όλοι μαζί, να κόψουμε τον δρόμο στον ιό.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ό,τι χρειάζεται, ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Έχουμε τη δυνατότητα και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε ό,τι και να προκύψει. Η συνδρομή των τοπικών αρχών είναι περισσότερο από απαραίτητη. Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε 10 μέρες καιρό στο σύστημα Υγείας. Εμείς έξω, εσείς στο σπίτι. Στο σπίτι πολύ προσεκτικά. Από γιορτές, η Κατερίνα κι ο Αντρέας να γιορτάσουν απ’ το τηλέφωνο. Στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις: στα ψώνια, στον δρόμο, στη δουλειά, παντού με μάσκα. Το ξαναλέω, ειδικά με τη δουλειά, όλοι με μάσκα.

Και κατέληξε λέγοντας πως “εμείς θα ελέγχουμε κάθε σημείο συνάθροισης και θα βοηθάμε όπου ζητηθεί. Θα πάμε νομό νομό και πόλη πόλη, θα πάμε όπου χρειάζεται για να μηδενίσουμε τις εστίες μετάδοσης. Το ζήτημα δεν είναι να κόβουμε πρόστιμα, πρέπει, όλοι μαζί, να κόψουμε τον δρόμο στον ιό”.

 Πηγή ΦΩΤΟ: thesstoday.gr

Πηγή: madata.gr