Δεν πρόλαβε να μπει στο μαιευτήριο και γέννησε όρθια σε μερικά λεπτά

0
95

Η στιγμή της γέννησης ενός μωρού είναι συγκλονιστική. Η Susan Anderson είναι σίγουρο ότι θα θυμάται τη στιγμή για πάντα μιας και τη βίωσε λίγο διαφορετικά από τις υπόλοιπες γυναίκες και αυτό γιατί το μωρό της, η Julia, δεν ήθελε στιγμή να περιμένει.

Η γυναίκα είχε πάει να γεννήσει στην κλινική Peaceful Pregnancy Pathways στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Η κάμερα στην είσοδο του κτιρίου δείχνει την έγκυο να φτάνει και πριν καν προλάβει να μπει μέσα σπρώχνει και το μωρό γεννιέται, ενώ εκείνη είναι όρθια, στηριζόμενη από το σύζυγό της και την μαία της Sandy Lobiana!

Δύο αστυνομικοί που ακούν τις φωνές της σπεύδουν για βοήθεια και σοκαρισμένοι βλέπουν τι γίνεται, ενώ η μαία φωνάζει «είναι εντάξει, είναι εντάξει, είμαι μαία, ετοιμάζεται να γεννήσει».

Η μαία αρπάζει το νεογέννητο, το δίνει στην αγκαλιά της μαμάς του και μπαίνουν στην κλινική.

«Αυτή η μαμά είχε μια πολύ γρήγορη γέννα, εσπευσμένη σε όρους μαιευτικής. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε χρόνο μέχρι να έρθει η μαμά στην κλινική, αλλά αυτό το μικρό είχε άλλα σχέδια. Ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές γέννες του 2020. Μαμά και μωρό είναι μια χαρά και όλοι μπορούμε να χαμογελάμε με αυτή την εντυπωσιακή γέννηση» έγραψε η ιδιοκτήτρια της κλινικής, Gelena Hinkley, που μοιράστηκε το βίντεο στο Facebook με την έγκριση της μητέρας.

e-daily

Πηγή: madata.gr