Διαφορετικό δώρο Πάσχα το 2021. Πότε θα καταβληθεί

0
52

Και αυτό το Πάσχα θα πληρωθεί το δώρο με βάση τα 534 ευρώ για όσους εργαζομένους έχουν βρεθεί σε αναστολή από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη από τον εργοδότη για το διάστημα που εργάστηκε ο εργαζόμενος. Για το διάστημα που ήταν σε αναστολή και αυτό θα πρέπει να πληρωθεί μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ για όσους συνεχίσουν να βρίσκονται σε αναστολή και τον Απρίλιο θα πληρωθούν μέχρι τις 15 Μαΐου.
Για όλες τις οικονομικές εξελίξεις μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο σύμβουλος εργασιακών θεμάτων, Βασίλης Πρασσάς.

Σύμφωνα με τον κ. Πρασσά, το δώρο του Πάσχα για τους εργαζομένους που βρίσκονται σε αναστολή είναι το μισό σε σχέση με πέρσι, όπου επίσης βρισκόταν σε καθεστώς αναστολής. «Διαφορετικό δώρο Πάσχα το 2020, διαφορετικό δώρο Πάσχα το 2021», είπε χαρακτηριστικά.

Τα επιδόματα που πληρώνονται σήμερα

Σήμερα πληρώνονται το επίδομα παιδιού, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το επίδομα στέγασης, το επίδομα γέννησης και η συνεισφορά του Δημοσίου σε δάνεια του «Γέφυρα».

Πηγή: madata.gr