Διέφυγε τον κίνδυνο ο 16χρονος που τον μαχαίρωσαν για να του κλέψουν το κινητό στα Πατήσια

0
56

Τον τρόμο έζησε ένας 16χρονος στα Πατήσια το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 20:30, όταν τέσσερα άτομα τον ακινητοποίησαν και τον μαχαίρωσαν.

O 16χρονος είχε βγει βόλτα μαζί με έναν φίλο του, όταν τέσσερα άτομα, ανήλικα με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, τους εγκλώβισαν και απαίτησαν από τον έφηβο να δώσει το κινητό του.

Όταν εκείνος αντιστάθηκε, οι δράστες τον μαχαίρωσαν σε στήθος, μηρό και πλάτη. Στη συνέχεια, το παιδί ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς και μεταφέρθηκε στο «Παίδων» όπου χειρουργήθηκε.

«Δεν ήξερε κανέναν. Απλώς του ζήτησαν ο τηλέφωνο, αρνήθηκε να το δώσει γιατί ήταν δικό του και τον χτύπησαν από πίσω» είπε η μητέρα του έφηβου στο Mega.

«Ο μικρός έκανε επέμβαση την ημέρα που έγινε το συμβάν. Έχει κάποια μηχανήματα. Αναπνέει με οξυγόνο, αλλά προσπαθούμε και καλυτερεύει η υγεία του πλέον. Δόξα τω Θεώ, είναι λίγο καλύτερα. Εάν όλα πάνε καλά και ελέγξουν τα πνευμόνια του, ότι έχει φύγει όλος ο αέρας, τότε θα βγει» πρόσθεσε η ίδια.

Τέλος όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου έγινε το φονικό στη Νέα Ιωνία βράδυ της Τρίτης είναι ο πατέρας του 16χρονου, ωστόσο όπως υπογράμμισε η μητέρα του έφηβου στο Mega, η δολοφονική συμπλοκή δεν σχετίζεται με την επίθεση στον γιο της.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: madata.gr