Διοικητικοί και ποινικοί δικαστές αντιδρούν στις δηλώσεις της Μαριέττας Γιαννάκου

0
116

Ψευδείς οι δηλώσεις της Μαριέττας Γιαννάκου σύμφωνα με τις οποίες το δικαστικό σώμα δήθεν κατά τη διάρκεια της κρίσης και των μνημονίων αρνήθηκε να συμβάλει στις δυσκολίες που περνούσε ελληνικός λαός
Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών μετά την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων χαρακτηρίζει ψευδείς τις πρόσφατες δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου σύμφωνα με τις οποίες το δικαστικό σώμα κατά τη διάρκεια των μνημονίων αρνήθηκε να συμβάλει στις δυσκολίες που περνούσε Ελληνικός λαός.

Ειδικότερα, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών καταγγέλλει τις ψευδείς δηλώσεις της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου σύμφωνα με τις οποίες το δικαστικό σώμα δήθεν κατά τη διάρκεια της κρίσης και των μνημονίων αρνήθηκε να συμβάλει στις δυσκολίες που περνούσε ελληνικός λαός.

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι δικαστές την τελευταία δεκαετία υπέστησαν σημαντικές περικοπές στις αποδοχές τους, οι οποίες αγγίζουν το 50%, ενώ ακόμα μεγαλύτερες υπήρξαν οι περικοπές στις συντάξεις των δικαστών. Καλούμε την κυβέρνηση να δηλώσει ρητά και κατηγορηματικά εάν υιοθετεί τις δηλώσεις της βουλευτού».

Πηγή: madata.gr