Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Επί 6 ώρες σκληρό debate μεταξύ Κούγια και Μάνου Δασκαλάκη

0
48

Βροχή ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια δέχτηκε ο Μάνος Δασκαλάκης. Αρχικά, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ρώτησε τον Μάνο Δασκαλάκη σχετικά με την απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας, η οποία έγινε σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα τον Απρίλιο του 2021, όταν η 9χρονη εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.
Από την πλευρά του ο μάρτυρας απάντησε πως ρωτούσε την κόρη του τι έχει κι εκείνη δεν του απαντούσε, αλλά κοίταζε τη μητέρα της, κάτι που του φάνηκε περίεργο.

Ακόμη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχτηκε ερωτήσεις από τον Αλέξη Κούγια στις οποίες δεν απάντησε και παρέπεμψε στους γιατρούς για απαντήσεις.

«Διεκδικώ» και «εκδικούμαι» είναι τα ρήματα που κυριάρχησαν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, και την εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη ως μάρτυρα.

Ο κ. Κούγιας επέμεινε στις ερωτήσεις του στον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου ρωτώντας τον επίμονα, γιατί προχώρησε η 34χρονη – εάν ισχύει η κατηγορία – στην δολοφονία του παιδιού.

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως «στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, για να με διεκδικήσει» και στην ανθρωποκτονία που ετελέσθη – σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο – για να με «εκδικηθεί».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, επί ώρες έθετε ερωτήματα στον Μάνο Δασκαλάκη, από το πώς γνωρίστηκαν και πώς ήταν η ζωή του με την 34χρονη μέχρι και τον θάνατο του πρώτου παιδιού, της Μαλένας.

Υπήρξε μια «λεκτική ακροβασία» μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Μάνου Δασκαλάκη σε ό,τι αφορά στα γεγονότα που έχουν καταγραφεί και παρουσιάζονται και περιγράφονται στο βούλευμα.

Κούγιας: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό»
 
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη αποκαλώντας τον «κλαρινογαμπρό».

Πηγή: madata.gr