Δικηγόρος 34χρονης: Δεν πρέπει να είχε ξαναδεί τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι

0
53

Στο κινητό της Ιωάννας ίσως βρίσκεται το κλειδί για την επίθεση, εκτίμησε ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Είναι στην ίδια κατάσταση, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μεγάλος πόνος, το πρόσωπό της είναι στην κατάσταση που γνωρίζετε, είναι μια δύσκολη κατάσταση…Έχουν περάσει πολλές ημέρες από το περιστατικό, αν δεν βρεθεί και μία λύση μέσω της τεχνολογίας, δηλαδή από την άρση των κινητών τηλεφώνων, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος” επεσήμανε ο κ. Λύτρας, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο φυσικός αυτουργός να μην έχει καμία σχέση με την Ιωάννα σημείωσε: “δεν θα μου κάνει εντύπωση να υπάρχει ηθικός αυτουργός και φυσικός αυτουργός και η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν γνώριζε το άτομο που της έκανε την επίθεση. Παρά το γεγονός ότι φορούσε μάσκα, αν την είχε ξαναδεί ενδεχομένως να πήγαινε πιο εύκολα κάπου το μυαλό της. Άρα θεωρώ κι εγώ ότι δεν την είχε ξαναδεί” υπογράμμισε ο δικηγόρος της 34χρονης.

Δεν είμαι αισιόδοξος για το σύντομα. Τα περισσότερα εγκλήματα εξιχνιάζονται, θα βρεθεί κάποια στιγμή λύση, αλλά για το σύντομα δεν είμαι σίγουρος… Χρειάζεται χρόνος” πρόσθεσε.

Επίθεση με βιτριόλι: Άλλη η ηθική, άλλη η φυσική αυτουργός!

Πηγή: madata.gr